Öppettider

Eva Spångbergs Björkelund har öppet för allmänheten under sommarhalvåret, men kan även komma till dig med föreläsningar.

Öppettider

1 maj – 30 september

Tisdag – söndag 11:00 – 17:00

Inträde: 40 kronor för vuxna och pensionärer, barn 5-12 år 20 kronor, barn under 5 år gratis. En mindre gratisparkering finns.

1 oktober till 30 april har vi visserligen inte några öppettider och inte några utomhusvandringar, men ring till oss om ni vill komma så kan vi förhoppningsvis åstadkomma att ni kan komma och hälsa på oss ändå.


Grupper och guidning

Under den öppna säsongen erbjuder vi guidade turer, även för större grupper. Kaffe med dopp, glass och liknande kan ordnas för bokade grupper. Bokning av guidning och gruppbesök, kontakta oss på telefon så att vi kan undvika dubbelbokningar. Kontaktinformationen hittar du till höger.


Föreläsningar

När vi har stängt för säsongen (även under sommarsäsongen i mån av tid och möjlighet) erbjuder vi föreläsningen ”Evas ofullbordade”. Låt Björkelunds Eleanor Karlsson komma till er och berätta om Eva Spångberg, och även visa upp ett urval av Evas verk.
För att boka en föreläsning, kontakta oss på telefon så att vi kan undvika dubbelbokningar. Kontaktinformationen hittar du till höger.


Handla böcker och hantverk

Vårt sortiment av böcker, vykort, hantverk med mera finns givetvis hos oss, men du även besöka bläddra i vår katalog här på hemsidan och beställa så att vi skickar varorna till dig.